I den här artikeln beskrivs signeringsprocessen, mellan en student och en handledare

TABLE OF CONTENTS

Allmän information

Studenter som använder formulär i en verklig arbetsmiljö kan få en bedömning av en handledare (utan konto i Ortrac). Bedömaren signerar med sin e-post. Studenten får sitt formulär undertecknat och skickar in till sin portfölj.

E-post adressen som används skickas till en administratör. Administratören kommer att kontrollera e-postmeddelandet, om det är giltigt och kan göra följande åtgärder innan han lägger till e-postmeddelandet i den gemensamma listan över e-postmeddelanden, som används vid program/kurs (godkänd, avvisad eller ändrad).

Program/Kurs Administratör

Skapa roller

Handle list

Student

• Studenter måste ha ett Ortrac-konto
  • Ha appen (Orzone Forms r Ortrac Scholar) installerad på sin telefon
  • Välj ett kurstillfälle och ett från som ska användas (i appen)
  • Lämna över telefon till bedömande handledaren
  • Få tillbaka mobil med formuläret, ifyllt och undertecknat
  • Skicka in formuläret, i appen

Handledare

Den här personen behöver inte ett Ortrac-konto

1. Tar emot studenttelefonen med appen öppnad med rätt formulär, förberett
  2. Gör utvärderingen
  3. Välj bedömarroll
  4. Signera med handledarens e-mail
  5. Lämna över telefonen till studenten

Beroende på inställningsrutinen för aviseringar kommer handledaren att få ett mail med alla utvärderingar som denne gjort (varje dag / vecka / aldrig). Om mail skall skickas kommer det varje dag kl 24:00, eller för vecka varje söndag KL 24.00