Orzone Forms är utformat för att ge snabb åtkomst till dina Ortrac formulär direkt i mobilen. Appen fungerar med eller utan internet åtkomst och synkroniserar automatiskt din data med Ortrac när enheten är uppkopplad mot internet.

Tillgänglighet

Orzone Forms kan användas av studenter som uppfyller följande krav:

• Studenten är inskriven i minst en kurs i Ortrac
  • Universitet eller organisationen studenten tillhör använder SSO som autentiseringsmetod
  • Kursen du är inskriven har minst ett formulär tillgängligt

Appen finns tillgänglig för Android och iOS enheter med följande operativsystem:

• Android 6.0 eller senare
  • iOS 13 eller senare