Denna artikel beskriver formulärets uppbyggnad och dess funktioner

MenyI menyn finns funktionen för att stänga formuläret. Fler funktioner kommer finnas tillgängliga här i framtida versioner.

Formulär namnFormulärets namn

Växla kompakt / expanderad vyVäxla om fomruläret skall visas i kompakt vy eller expanderad vy. Formuläret kommer alltid öppnas med den inställning du har ställt in i din profil.

AvdelareEn streckad linje som delar av formuläret i sektioner. Fälten mellan avdelare utgör logiska sektioner.

Formulär fältFormulär fälten utgör listan med frågor eller informationstext. Listan skrollar utanför skärmarean om det är ett längre formulär.

TaggkategorierEn lista av taggkategorier, klicka på en kategori för att se och välja taggar.

BedömareVälj vilken roll bedömaren, välj sedan en bedömaren's mailaddress eller skriv in en ny om bedömaren inte finns i listan.

Inlämning
Klicka för att lämna in en bedömning. Knappen är klickbar endast om alla obligatoriska fält och taggkategorier är ifyllda.