Denna artikeln beskriver profilen och dina personliga inställningar för appen.

ProfilbildVisar samma profilbild som du har i Ortrac

Dra för att stängaDra hela fönstret nedåt för att stänga profil menyn.

Namn och emailDitt namn och den email address som du använder för att logga in på ditt universtitet.

Logga utKlicka här för att logga ut, om du till exempel vill logga in med ett annat konto.

Kompakt / Expanderad vyVälj om du vill att formulär skall öppnas med kompakt eller expanderad vy. Detta kan ändras när man fyller i formuläret också.

Visa avdelare som sektionerOm formuläret innehåller avdelare så visas alla fält mellan avdelarna i olika sidor om denna funktion är påslagen.

Universitets loggaLoggan för det universitet som du är inloggad på.

App versionVersions nummer på