Artikeln beskriver hur man modererar de assessor's (e-mail adress) som används för att signera formulär.

TABLE OF CONTENTS

Hitta menyn

• I vänstermenyn välj Forms
  • Välj Assessors

Funktioner

Ett fönster med tre flikar öppnas:

• New representerar de assessors som används sedan föregående gång listan modererades
  • Approved representerar de assessors som sedan tidigare blivit godkända för signering
  • Rejected representerar de assessors som sedan tidigare blivit avvisade för signering

New menyn

Details

• Klicka på ett namn i listan av nya assessors

Editera följande:

• Lägga till för och efternamn (då man vanligtvis bara skriver under med en e-mail adress, vid signering)
  • Eventuellt rättstavar e-mail adressen
  • Position kan användas som ett förtydligande av denna användare, typ AT Läkare
  • Unit kan användas som ett förtydligande av denna användares placering, typ Mölndals vårdcentral

Aktions knapparna:

• Approve: innebär att denna assessor blir godkänd och dennes samtliga signeringar blir godkända. Denna e-mail address blir också tillagd som godkänd assessor. Detta innebär i sin tur att dessa namn kommer att dyka upp som sökbara förval för de som skall signera. Detta kommer att underlätta för användaren.
  • Merge: Om du hittar en ny assessor i listan men den verkar vara felstavad, så kan man slå ihop denna och dess signeringar med ett tidigare konto..
  • Reject: Denna assessor kommer inte in på listan över godkända assessors

Submissions

Under denna flik återfinns denna assessors signeringar.

Approved menyn

Lista med alla godkända assessors

Rejected menyn

Lista med alla avvisade assessors