Den här artikeln kommer att lära dig hur du använder ett inlärningsinnehållsobjekt som student.

TABLE OF CONTENTS

Hitta menyn

• Vänstermenyn klicka på Content

• En meny öppnas med alla tilldelade innehållsobjekt.
  • Till höger på skärmen kan du använda filterfunktionerna för att hitta rätt ämnen.

Content Item

• Klicka på ett Content item från listan. En ny vy med detaljer visas.

Högst upp på innehållssidan har du lite allmän information. Ikonerna nedan representerar olika innehållsobjekt:

• Länkar till extern information
  • objekt som du kan visa i en webbläsare
  • nedladdningsbara objekt
  • iframes

När du läser delarna av innehållsobjektet visas ett betyg hos läraren/administratören som lade till innehållet till dig, som deltagare i en kurs.